Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir süre ısı ve şule geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

şu demek oluyor ki, baş ayırt şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını kösteklemek muhtevain tasarlanmışken, ivedi çıkış kapısı sadece hızlı ve emniyetli tahliye için kullanılan bir kapıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, metanet, %100 projeye düzen ve şık paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu panik çabucak kapının rahat açılması için kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Göreceksiniz ki bu mesabe mürtefi kaliteli yangın kapılarını en muvafık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakılırsa belli yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış baplarının) mukannen durumlara için TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar eksiksiz ise buna bağlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte yükselmek arkaışını getirmektedir.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir muhatara takkadak kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlayacak Yangın Çıkış Kapısı konstrüksiyonda olmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı sıra otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı olur.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın simultane zemine esenlıklı şekilde ergürmek evetğu bâtınin, olası olan en kısaca sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini tedarik etmek amacıyla önlem aldatmaınmaktadır.

Projeye en mütenasip Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı mevsuk çabucak açılan ve kargaşa grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page